Éva

2007-ben végzett a Színház- és Filmművészeti Egyetem első zenés színész osztályában, mesterei Ascher Tamás és Novák Eszter voltak. Mivel nem akartak beleveszni a hazai zenés „show bizniszbe”, osztálytársaival megalapították a HOPPart Társulatot, egy alternatív zenész színházi nyelv kialakításra. Mára 17 bemutatón vannak túl olyan szerzők műveit újraértelmezve, mint Brecht, Shakespeare, Csehov, Ibsen és több magyar kortárs szerző. Emellett sokat játszott vidéken, Budapest művész színházaiban és állandó színésznője Mundruczó Kornél Proton Színházának, Mundruczóval filmezett is A Frankenstein-terv (2010) című filmben.

Szerepelt Szász János A nagy füzet (2013) című, Karlovy Varyban a legjobb filmnek választott alkotásában, valamint Pálfi György Szabadesés (2014) című filmjében, nemrég pedig megkapta az MTVA sikersorozata, az Egynyári kaland egyik vezető szerepét, miután a Munkaügyekben már bizonyított.

A SZUPERMODERN STÚDIÓ BEMUTATJA A GULÁG EMLÉKBIZOTTSÁG TÁMOGATÁSÁVAL SZÁSZ ATTILA FILMJÉT GERA MARINA  CSÁNYI SÁNDOR  “ÖRÖK TÉL”
DÖBRÖSI LAURA  KISS DIÁNA MAGDOLNA  FARKAS FRANCISKA  KURTA NIKÉ  OROSZ ÁKOS  FÜR ANIKÓ  GÁSPÁR TIBOR
GYÁRTÁSVEZETŐ SZABÓ LÁSZLÓ RENDEZŐASSZISZTENS KOPEK DONÁT SMINK HORTOBÁGYI ERNELLA JELMEZ KEMENESI TÜNDE
DÍSZLET HORVÁTH VIKTÓRIA  NÁNÁSSY ZSOLT HANG MAJOR CSABA ZENE PARÁDI GERGELY VÁGÓ HARGITTAI LÁSZLÓ H.S.E.
FÉNYKÉPEZTE NAGY ANDRÁS H.S.C. PRODUCER KÖVES ÁBEL  LAJOS TAMÁS
HAVASI JÁNOS “LÁNYKÁK, AZ IDŐ ELJÁRT” CÍMŰ KÖNYVE NYOMÁN
ÍRTA KÖBLI NORBERT  SZÁSZ ATTILA RENDEZTE SZÁSZ ATTILA
Gulág Emlékbizottság NKA Szupermodern Filmstúdió