Rajmund

A Magyar Köztársasági Érdemrend lovagkeresztjével kitüntettet, Jászai Mari-díjas színész. A kaposvári Csiky Gergely Színházban szerzett gyakorlat, majd a Színház - és Filmművészeti Főiskola elvégzése után, 2001-ben a Krétakör Színházhoz csatlakozott. 2002 és 2012 között a Radnóti Miklós Színház tagja, 2012 óta a Thália Színház színművésze és művészeti vezetője.

Színházi szerepei mellett számos sikeres magyar film főszereplője volt, legnagyobb szakmai és közönségsikereit a Kontroll (2003) és a Csak szex és más semmi (2005) című filmjeivel aratta, amelyekkel díjat nyert a Magyar Filmszemlén, a Magyar Filmkritikusok díjátadóján és Mexikóban is. A 2005-ös Filmszemlén díjat kapott A fény ösvényeiben nyújtott alakításáért is. Ezeken kívül szerepelt többek között a Szabadság, szerelem (2006), a Rokonok (2006), az SOS Szerelem (2007), a Kaméleon (2008), a Poligamy (2009) és a Coming out (2013) című sikerfilmekben.

A SZUPERMODERN STÚDIÓ BEMUTATJA A GULÁG EMLÉKBIZOTTSÁG TÁMOGATÁSÁVAL SZÁSZ ATTILA FILMJÉT GERA MARINA  CSÁNYI SÁNDOR  “ÖRÖK TÉL”
DÖBRÖSI LAURA  KISS DIÁNA MAGDOLNA  FARKAS FRANCISKA  KURTA NIKÉ  OROSZ ÁKOS  FÜR ANIKÓ  GÁSPÁR TIBOR
GYÁRTÁSVEZETŐ SZABÓ LÁSZLÓ RENDEZŐASSZISZTENS KOPEK DONÁT SMINK HORTOBÁGYI ERNELLA JELMEZ KEMENESI TÜNDE
DÍSZLET HORVÁTH VIKTÓRIA  NÁNÁSSY ZSOLT HANG MAJOR CSABA ZENE PARÁDI GERGELY VÁGÓ HARGITTAI LÁSZLÓ H.S.E.
FÉNYKÉPEZTE NAGY ANDRÁS H.S.C. PRODUCER KÖVES ÁBEL  LAJOS TAMÁS
HAVASI JÁNOS “LÁNYKÁK, AZ IDŐ ELJÁRT” CÍMŰ KÖNYVE NYOMÁN
ÍRTA KÖBLI NORBERT  SZÁSZ ATTILA RENDEZTE SZÁSZ ATTILA
Gulág Emlékbizottság NKA Szupermodern Filmstúdió